- 25/07 Info wekelijkse ritten UPDATE - Nieuws - WTC De Evervrienden

25/07 Info wekelijkse ritten UPDATE

Gezien de huidige evolutie van het aantal corona besmettingen vinden we dat de wekelijkse ritten niet meer kunnen doorgaan in de huidige vorm.

Fietsen in groep is tot nader order nog niet verboden maar allen op hetzelfde uur vertrekken zorgt voor een te grote groep op het kerkplein.

Voor wie nog in groep wil fietsen wordt daarom het vertrekuur terug aangepast zoals het was voor 1 juli : E ploeg om 8u15, A ploeg om 8u30, B-BX ploeg om 8u45 en C ploeg om 9u.  Voor de zaterdagploeg blijft het vertrekuur 14u.

Bijeenkomsten worden door de huidige regels beperkt tot 15 personen, dus ook voor het fietsen in groep dringen we hier op aan, liefst nog kleiner opsplitsen.

Rittenbladen worden niet meer ingevuld maar per groep wordt er gevraagd dat iemand het initiatief neemt om wekelijks de groepssamenstelling door te mailen naar info@evervrienden.be

Wie na de rit het clublokaal nog wil betreden moet er rekening mee houden dat vanaf heden het dragen van een mondmasker verplicht is bovenop de nog steeds geldende veiligheidsmaatregelen.

Hou het veilig, draag zorg voor jezelf en voor de anderen.

Het bestuur.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te reageren of eerdere reacties te zien.